Konsultointi

Tarvitsetko apua uuden teknologian käyttöönotossa?

Eri alustat mahdollistavat lukuisten teknologioiden, lisäosien ja palvelujen käytön, mutta on tärkeää tunnistaa ongelmat joita näillä yritetään korjata. Näin vältytään harmeilta, joita väärän työkalun käyttöönottaminen voi tuoda eteen. Osaamme vuosien kokemuksella suositella oikeat ratkaisut mahdollistamaan liiketoimintasi kasvu.

Ammattitaitoiset tekniset ratkaisut verkkoon

Näin luomme vaikuttavia verkkosivustoja ja -sovelluksia

Meidän kolmivaiheinen prosessimme on suunniteltu takaamaan onnistunut lopputulos riippumatta siitä, tarvitsetko kotisivuja tai räätälöityjä verkkosovelluksia. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on erilaiset tarpeet, ja siksi tarjoamme joustavan lähestymistavan palveluihimme. Ensimmäisessä vaiheessa kuuntelemme huolellisesti tarpeesi ja ideat, jotta ymmärrämme tarkalleen mitä tarvitset. Toisessa vaiheessa kehitämme tekniset ratkaisut nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kolmannessa vaiheessa tarjoamme jatkuvaa tukea ja kasvustrategioita verkkosivustoosi. Meidän kokeneet ammattilaisemme varmistavat, että projekti sujuu suunnitellusti ja että olet tyytyväinen lopputulokseen. Tilaa verkkosivustosi tai verkkosovelluksesi jo tänään ja anna meidän näyttää, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Konsultointi - process 1
Vaihe 1

Tutustumme tarpeisiisi

Ensimmäisessä vaiheessa aloitamme ilmaisella konsultoinnilla, joka antaa meille mahdollisuuden tutustua tarkemmin yrityksesi tarpeisiin ja ymmärtää liiketoimintaasi. Konsultoinnin jälkeen saat arvion projektin kustannuksista.

Kun olet hyväksynyt kustannusarvion, jatkamme suunnittelemalla yhdessä kanssasi tuotteen toiminnallisuutta, ulkonäköä ja muita tärkeitä ominaisuuksia. Tavoitteemme on varmistaa, että olemme ymmärtäneet tarpeesi ja että olet tyytyväinen ehdotukseemme ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.

process-4
Vaihe 2

Tekninen toteutus

Toisessa vaiheessa aloitamme sovitulla kiinteällä hinnalla projektin kehityksen ja määrittelemme, kuka tekee mitä projektin aikana ja millä roolilla mahdolliset kolmannet osapuolet ovat mukana. Kehitämme projektiasi ketterästi ja pidämme tiivistä yhteyttä sinuun kehityksen aikana varmistaaksemme, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Vaihe päättyy julkaisuun.

process-3
Vaihe 3

Jatkokehitys ja kasvu

Kolmannessa vaiheessa keskitymme jatkokehitykseen ja kasvuun. Jaamme jatkosuunnittelua varten ideoita, jotka ovat tulleet mieleen kehityksen aikana. Suunnittelemme yhdessä kanssasi kasvutavoitteita ja -mahdollisuuksia, kuten Google Ads ja hakukoneoptimointi (SEO), ja päätämme, mitä haluamme saavuttaa ensimmäiseksi. Yhdessä toteutamme ja analysoimme tavoitteiden saavuttamista, ja varmistamme jatkuvan kasvun iteroiden säännöllisesti 3 kuukauden sprintteinä. Käytämme dataa ja tekoälyä päätöksenteon tueksi.

  • Konsultointi - bubble 24
  • Konsultointi - bubble 23
  • Konsultointi - line 4
  • Konsultointi - line 5
  • Konsultointi - line 4
  • Konsultointi - line 5
Tarvitsetko tukea liiketoimintasi toteuttamiseen verkossa?

Ota yhteyttä ja otetaan seuraavat askeleet yhdessä

Aloitetaan
  • right image
  • Left Image